fbpx

ARM - Alternative for Rural Movement

ARM har ekspertise indenfor fødevaresikkerhed via biologiske og innovative dyrkningsmetoder og arbejder også med uddannelse og sundhed. ARM driver et sundhedscenter i lokalområdet og oplyser via Community-Led Total Sanitation-metoden om bakterier og sygdomspredning.

Tillidsbaseret samarbejde siden 1997

ARM motiverer landsbybeboerne til at ændre praksis, konstruere latriner og at få hele landsbyen til at samarbejde om at blive ”open-defecation-free” (ODF). ARM har ligeledes fokus på at give uddannelse til udsatte og sårbare børn på en grundskole, herunder oplysning og samarbejde med forældre. ARM er ansvarlig for at drive den nationale børnerådgivningstelefon ChildLine, en kapacitet ARM aktivt bruger i deres arbejde med børnerettighedsklubber for børn i 4. og 5. klasse – både på ARMs egen skole samt via samarbejde med 20 andre skoler i kommunen. Børnene er via børnerettighedsklubberne ”forandringsagenter” og er med at sikre egne og andres rettigheder. Piger og kvinder er et særligt hensyn i ARMs generelle arbejde.

Støt ARMs projekter

Aktion Børnehjælp arbejder aktivt for, at fattige og udsatte børn og unge i Indien får mulighed for en god barndom og skolegang.

TOP