fbpx

Vores samarbejdspartnere

Aktion Børnehjælps arbejde sker i tæt samarbejde med lokale partnere i Indien, som har daglig kontakt til de befolkningsgrupper, vi støtter. Et vigtigt princip for alle aktiviteter er, at de tager afsæt i de lokales vilkår og udfordringer samt er forankrede i konkrete ønsker og behov fra den gruppe, de skal hjælpe.

CECOWOR

Centre for Coordination of Voluntary Work and Research

Projektpartner

CECOWOR er specialiserede i børnerettigheder samt at give udsatte og marginaliserede børn adgang til uddannelse, hvilket siker dem bedre muligheder i fremtiden.

ARM

Alternative for Rural Movement

Projektpartner

ARM er eksperter i fødevaresikkerhed og innovative dyrkningsmetoder. De driver et sundhedscenter og arbejder med uddannelse, oplysning og sundhed. ARM er også ansvarlige for den nationale børnerådgivningstelefon Childline.

SEEDS

Socio-Economic and Educational Development Society

Projektpartner

SEEDS arbejder for at sikre rettigheder til oprindelige folk. Det gør de gennem uddannelse til børn, sundhedsprojekter, juridisk assistance og rådgivning.

SRD

Society for Rural Development

Projektpartner

SRD bekæmper analfabetisme og fattigdom blandt børn og unge. Gennem uddannelse bliver børnene klædt på til at skabe forandringer i lokalsamfundet.

CPC

Care for Poor Children

Fadderskabspartner

Sammen med CPC arbejder vi for at sikre kasteløse børn (dalitter) adgang til uddannelse gennem vores fadderskabsprogram.

Asha Nivas

Håbets Hus

Fadderskabspartner

Sammen med Asha Nivas støtter vi slumområdernes udsatte børn med skolegang og sundhed gennem vores fadderskabsprogram.

Shanthi Bhavan

Shanthi Bhavan Children's Project

Fadderskabspartner

Shanthi Bhavan driver en børnehave for børn i alderen to til fem år fra slumområderne. Børnehaven støttes gennem vores fadderskabsprogram.

Kanyakumari

Sri Kanyakumari Gurukula Ashram

Fadderskabspartner

Sri Kanyakumari driver tre børnehjem og én børnehave for sårbare børn. Arbejdet støttes gennem vores fadderskabsprogram.

St. Thomas

St. Thomas Hospital and Leprosy Centre

Fadderskabspartner

St. Thomas støtter fattige og oftest kasteløse børn fra landsbyen Chettupattu. Gennem vores fadderskaber får børnene adgang til skole.

Støt børns rettigheder

Aktion Børnehjælp støtter fattige og udsatte børn og unge i Indien, så de får en tryg barndom og en god skolegang. Indsatserne omfatter både støtte til lokale ildsjæle, til familierne og til lokalsamfundene, så der skabes de bedste vilkår for børn og unge.

TOP