fbpx

Testamente

Du kan med fordel betænke Aktion Børnehjælp i dit testamente og efterlade mere arv til dine påtænkte. På den måde bliver din donation til fordel for flere.

Din gave får en indisk pige eller dreng i skole

Du kan støtte Aktion Børnehjælp ved at betænke os i dit testamente. Ved at støtte Aktion Børnehjælp igennem dit testamente kan du give indiske børn et håb for en bedre fremtid.

Når du opretter et testamente, er du med til at bestemme, hvem der skal have glæde af din formue i fremtiden. Uden et testamente dikterer arveloven, hvor din formue ender. Ved at betænke Aktion Børnehjælp i dit testamente kan du give udsatte indiske børn adgang til uddannelse og sundhed, så de kan skabe sig en bedre fremtid samtidig med, at dine arvinger sparer boafgiften.

Donér penge og spar boafgift til dine arvinger

Aktion Børnehjælp er en humanitær organisation, og er derfor fritaget for at betale boafgift til staten. Det er derfor muligt at spare dine arvinger for boafgift samtidig med, at du donerer penge til Aktion Børnehjælp. Desuden bestemmer du helt selv, hvor meget du vil efterlade til vores arbejde.

Alle arvinger, på nær dine børn og sambo/ægtefælle, kan spare boafgift på op til 6 % af den arv, som de modtager fra dig. Samtidig med at dine arvinger modtager mere arv, vil Aktion Børnehjælp modtage en donation fra dig.

Du har altid mulighed for at ændre i dit testamente, hvis du ønsker det. Uanset hvordan du vælger at udforme testamentet, har du fuld råderet over alle dine værdier indtil den dag, du ikke er her mere. Først da træder testamentet i kraft.

Donér en del af din arv ved at oprette et testamente. Du kan minimere arveafgiften, når du lader Aktion Børnehjælp arve og dermed skaber du en fremtid for et barn, når du selv er gået bort. Du får god og gratis rådgivning om det praktiske i forbindelse med at lave et testamente og kan derfor koncentrere dig om den sag, du finder vigtigst.

Kontakt os gerne for en uforpligtende samtale.

Aktion Børnehjælp har et samarbejde med virksomheden Dokument 24, der opretter testamenter gratis, når Aktion Børnehjælp er skrevet ind i testamentet. Du kan læse mere om Dokument 24 her, og du kan oprette testamente her.

TOP