Testamente

Du kan med fordel betænke Aktion Børnehjælp i dit testamente og efterlade mere arv til dine påtænke. På den måde bliver din donation en fordel for flere.

Din gave får en indisk pige eller dreng i skole

Du kan støtte Aktion Børnehjælp ved at betænke os i dit testamente. Ved at støtte Aktion Børnehjælp igennem dit testamente kan du give indiske børn et håb for en bedre fremtid.

Når du opretter et testamente, er du med til at bestemme, hvem der skal have glæde af din formue i fremtiden. Uden et testamente dikterer arveloven, hvor din formue ender. Ved at betænke Aktion Børnehjælp i dit testamente kan du give udsatte indiske børn adgang til uddannelse og sundhed, så de kan skabe sig en bedre fremtid samtidig med, at dine arvinger sparer boafgiften.

Donér penge og spar boafgift til dine arvinger

Aktion Børnehjælp er en humanitær organisation, og er derfor fritaget for at betale boafgift til staten. Det er derfor muligt at spare dine arvinger for boafgift samtidig med, at du donerer penge til Aktion Børnehjælp. Desuden bestemmer du helt selv, hvor meget du vil efterlade til vores arbejde.

Alle arvinger, på nær dine børn og sambo/ægtefælle, kan spare boafgift på op til 6 % af den arv, som de modtager fra dig. Samtidig med at dine arvinger modtager mere arv, vil Aktion Børnehjælp modtage en donation fra dig.

Her kan du læse mere om minimering af arveafgiften.

Her kan du se et eksempel på udregning af arveafgiften.

Du har altid mulighed for at ændre i dit testamente, hvis du ønsker det. Uanset hvordan du vælger at udforme testamentet, har du fuld råderet over alle dine værdier indtil den dag, du ikke er her mere. Først da træder testamentet i kraft.

Gratis oprettelse og god rådgivning

Donér en del af din arv ved GRATIS at oprette et testamente. Du kan minimere arveafgiften, når du lader Aktion Børnehjælp arve og dermed skaber du en fremtid for et barn, når du selv er gået bort. Du får god og gratis rådgivning om det praktiske i forbindelse med at lave et testamente og kan derfor koncentrere dig om den sag, du finder vigtigst.

Få lavet et gratis testamente hos DinArv og støt Aktion Børnehjælps arbejde

Aktion Børnehjælp og DinArv har indgået et samarbejde, der gør det muligt at oprette et gratis testamente, når du donerer arv til Aktion Børnehjælp. DinArv har udviklet en online selvbetjeningsløsning, som gør det muligt at oprette et gyldigt testamente på en nem og hurtig måde.

Oprettelse af testamentet foregår online i samarbejde med et juridiske program, der svarer til at sidde sammen med en advokat.

Bliv en del af Aktion Børnehjælp

Aktion Børnehjælp arbejder aktivt for, at fattige og udsatte børn og unge i Indien får mulighed for en god barndom og skolegang. Aktion Børnehjælp vil hjælpe familer og lokalsamfund til at skabe bedre vilkår for børn og unge, så de kan skabe deres egen fremtid. Det gør vi ved at sikre bedre udviklingsmuligheder for børn og deres familier gennem sundhed, uddannelse og et bedre livsgrundlag.

TOP