fbpx

Skattefradrag

Husk at oplyse dit CPR.nr eller CVR. nr til os hvis du ønsker at få skattefradrag for din støtte. Alle bidragydere og sponsorer, der yder støtte til almennyttige organisationer, som er godkendt efter ligningslovens §8a (det er Aktion Børnehjælp naturligvis) kan få fuldt fradrag på selvangivelsen / årsopgørelsen for deres bidrag. Det maksimale fradrag er 16.600 kr. i 2020

Læs evt. mere om fradrag, beløbsgrænser m.v. på brancheorganisationen ISOBRO's website.

Husk at oplyse dit CPR-nr eller CVR- nr til os, så indberetter vi til SKAT.

Vilkår

Vilkår for donationer / Handelsbetingelser / Abonnementsbetalinger

Sikkerhed og betaling
Til kreditkortbetalinger anvender vi ePay. Betalinger med kreditkort på denne hjemmeside er derfor sikre og certificeret af BetalingsService.

Til BetalingsService-betalinger anvender vi et program, som BetalingsService har udviklet. Betalinger via BetalingsService på denne hjemmeside er derfor sikre og certificerede.

Registrering af oplysninger
Indtastede oplysninger i forbindelse med donationer, fadderskaber eller salg gemmes i 5 år i forbindelse med organisationens regnskab. Oplysningerne videregives ikke til tredjepart og behandles naturligvis strengt fortroligt jf. Persondataloven.

Fortrydelsesret
Der er under normale omstændigheder ingen fortrydelsesret på donationer til velgørende formål, herunder gavebeviser og fadderskaber. 

Leveringstid
Hvis du har købt et gavecertifikat eller en vare som f.eks. bøger og tekstiler, kan du forvente at modtage varen inden for mellem 3 og 5 hverdage – certifikater per email, fysiske genstande med almindelig post. Der bliver dog ikke udsendt bestillinger, når kontoret har lukket i forbindelse med ferie og helligdage. Har du ikke modtaget dine varer efter 5 dage, eller din bestilling er en hastesag, bedes du venligst kontakte:

Aktion Børnehjælp
Vermundsgade 38 A, 2. th.
2100 København Ø
kontakt@aktionb.dk
Tel. 35 85 03 15

Aktion Børnehjælp kan ikke holdes ansvarlig for forsinkelser o.a. hos PostNord eller andre postleverandører.

Moms
Der pålægges ikke moms på donationer, fadderskaber, gavecertifikater eller nogen andre former for donationer.

Reklamation
Oplever du problemer vedr. donationer kontakt os venligst: Aktion Børnehjælp, Vermundsgade 38A, 2.th., 2100 København Ø, M: kontakt@aktionb.dk, T: 35 85 03 15. Aktion Børnehjælp kan ikke stilles til ansvar for problemer med bestillinger grundet ustabilitet på nettet.

Kvitteringer
Betalingskort: Hver gang, der trækkes et nyt beløb på det kortnummer, du har registreret – f.eks. månedligt, kvartalsvis, halvårligt eller årligt – vil du automatisk modtage en e-mail med en kvittering.

BetalingsService: Betalinger trukket via BetalingsService vil du få automatisk besked om fra BetalingsService.

Ændring/fornyelse af kortnummer
Betalingskort: Ved ændret kortnummer vil du automatisk modtage en e-mail med besked om, at den seneste betaling ikke kunne lade sig gøre. Du vil derpå være nødt til at tilmelde dig den automatiske betaling på ny.

Opsigelse af automatiske betalinger (fadderskaber, fast månedlig donation, abonnementsbetalinger o.l.)
Betalingskort: Hvis du ønsker at opsige en automatisk betaling (f.eks. et fadderskab som trækkes månedligt, kvartalsvis, halvårligt eller årligt på dit kort), skal du henvende dig til vores sekretariat per e-mail, per brev eller telefonisk i sekretariatets åbningstid. Du bedes i den forbindelse oplyse navn, adresse, e-mail og telefonnummer. Opsigelsen skal finde sted senest 21 dage før, du næste gang skulle have betalt.

BetalingsService: Hvis du ønsker at opsige en automatisk betaling via BetalingsService (f.eks. et fadderskab som trækkes månedligt, kvartalsvis, halvårligt eller årligt på dit kort), kan du meddele det til dit pengeinstitut OG direkte til vores sekretariat per e-mail, per brev eller telefonisk i sekretariatets åbningstid. Du bedes i den forbindelse oplyse navn, adresse, e-mail, telefonnummer og bidragydernummer. Opsigelsen skal finde sted senest 21 dage før, du næste gang skulle have betalt.

Privatlivspolitik
Indtastede oplysninger i forbindelse med donationen/fadderskabet/salget gemmes i 5 år i forbindelse med organisationens regnskab. Vi behandler naturligvis data fortroligt og vores aktionboernehjaelp privatlivspolitik 2018 er tilgængelig her.

Kortindehavers/kontohavers ansvars- og hæftelsesforhold
Betalingskort: Dit abonnementskøb er bindende fra det øjeblik, vi modtager din første indbetaling. Kortholder er forpligtet til at betale det fulde beløb for hele den valgte periode og efterfølgende abonnementshævninger, med mindre abonnementet i mellemtiden er opsagt jf. ovenstående regler for opsigelse.

BetalingsService: Dit abonnementskøb er bindende fra det øjeblik, vi modtager din første indbetaling. Kontohaver er forpligtet til at betale det fulde beløb for hele den valgte periode og efterfølgende abonnementshævninger, med mindre abonnementet i mellemtiden er opsagt jf. ovenstående regler for opsigelse.

TOP