fbpx

Sådan bruger vi midlerne

Det er vores fornemmeste opgave at sikre en fornuftig og effektiv brug af betroede midler. Derfor gør vi i Aktion Børnehjælp en dyd ud af at holde de administrative udgifter på et absolut minimum. Det kan lade sig gøre i kraft af vores stærke fundament af frivillige og praktikanter, som lægger en uvurderlig indsats hos os. Besøg os på Facebook, og tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du kan følge med i, hvordan det går med projekter, partnere, fadderbørn og andet. Herunder kan du se, hvordan vi har brugte midlerne i 2019.

Giv et barn redskaberne

Aktion Børnehjælp arbejder aktivt for, at fattige og udsatte børn og unge i Indien får mulighed for en god barndom og skolegang. Aktion Børnehjælp vil hjælpe familier og lokalsamfund til at skabe bedre vilkår for børn og unge.

9
PARTNERE

Aktion Børnehjælp samarbejder med 9 indiske partnere i Sydøstindien.

9
PROJEKTER

Aktion Børnehjælp har 9 projekter i Indien.
Udviklingsprojekter & fadderskaber. 

55
ÅRS ERFARING

Aktion Børnehjælp blev stiftet tilbage i 1960'erne.

Sådan har vi brugt midlerne

I Aktion Børnehjælp ønsker vi at være transparente og åbne omkring økonomien og aktiviteterne i vores forening. Vedtægter, årsregnskaber og årsrapporter ligger derfor offentligt tilgængeligt herunder. Vores økonomiske fundament er især baseret på bevillinger fra CISU, Civilsamfund i Udvikling, hvorfor de fleste midler også er bundet til specifikke projekter.

TOP