Job i Aktion Børnehjælp

Vi søger en barselsvikar
Nu har du en unik mulighed for at komme til at arbejde projektnært med udviklingsindsatser i Indien. Vores nye medarbejder vil få stor indflydelse på stillingens udformning og retning under vikariatet! Vi håber, du har lyst til at søge og dele i dit netværk, så vi finder det helt rette match.
Ledige stillinger
Børns rettigheder

Praktik i Aktion Børnehjælp

Som praktikant kommer du med ind i maskinrummet, hvor dine kompetencer og færdigheder kan gøre en forskel. Både på den lange bane, men også helt konkret i hverdagen. Som praktikant hos os får du nemlig ansvar fra dag ét. Og det, du ikke ved endnu, støtter vi dig i at lære.
Aktion Børnehjælp vil gerne bidrage til, at studerende, unge, færdiguddannede og ældre kan yde en indsats via et praktikforløb og samtidigt få en sjælden mulighed for at komme tæt på projekterne, partnerne og målgruppen i Indien. Derfor byder vi løbende nye praktikanter velkommen. Et praktikforløb hos os starter med introduktion og afslutter med debriefing. Undervejs får du sparring og feedback på dit arbejde. Vi slår løbende nye praktikker op her på siden, i nyhedsbrevet og på Facebook.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så får du direkte besked, når der er ledige stillinger.

Ledige stillinger

  • Vi har i øjeblikket ingen praktikstillinger, men kig gerne forbi snart igen!

Job
Når der bliver en stilling ledig, vil vi opdatere her på siden og naturligvis også sprede budskabet på både LinkedIn, diverse jobportaler, Facebook og i vores nyhedsbrev.

Se kontaktoplysninger under de enkelte opslag
Du er også altid velkommen til at sende os en mail på:
kontakt@aktionb.dk
eller til at kontakte sekretariatet på:
35 85 03 15