fbpx

Praktik

Hvorfor praktik i Aktion Børnehjælp?

Fordi du kommer med ind i maskinrummet, hvor dine kompetencer og færdigheder kan gøre en forskel. Både på den lange bane, men også helt konkret i hverdagen. Som praktikant hos os får du nemlig ansvar fra dag ét. Og det, du ikke ved endnu, støtter vi dig i at lære.

Aktion Børnehjælp vil gerne bidrage til, at studerende, unge, færdiguddannede og ældre kan yde en indsats via et praktikforløb og samtidigt få en sjælden mulighed for at komme tæt på projekterne, partnerne og målgruppen i Indien. Derfor byder vi løbende nye praktikanter velkommen.
Se et lille videoklip her.

Et praktikforløb hos os starter med introduktion og afslutter med debriefing. Undervejs får du sparring og feedback på dit arbejde.

Vi slår løbende nye praktikker op her på siden, i nyhedsbrevet og på Facebook.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så får du direkte besked, når der er ledige stillinger.

Tidligere praktikant Maja

Det kan give én en masse kompetencer, hvis man er villig til at engagere sig og springe ud i det. Ved at springe ud i det er jeg blevet introduceret til ting, der ligger helt uden for mit faglige felt såsom monitorering og evaluering af projekter.

Job


Hvis der bliver en stilling ledig, vil vi opdatere her på siden og naturligvis også sprede budskabet på både LinkedIn, diverse jobportaler, Facebook og i vores nyhedsbrev. Med andre ord: Du vil næsten ikke kunne undgå at se det.

TOP