fbpx

Genbrugsbutikker og lokale grupper

Aktion Børnehjælp har lokale aktivister i Aarhus, Silkeborg og Ranum, som driver genbrugsbutikker, deltager i events, julemarkeder og andre arrangementer. Alt sammen til fordel for uddannelse og sundhed for udsatte børn og unge i Indien.

Genbrugsbutikkerne i Silkeborg og Ranum er vigtige støtter for Aktion Børnehjælps arbejde i Indien. Overskuddet fra salget går ubeskåret til hjælpearbejdet i Indien, ligesom at alle medarbejderne arbejder frivilligt.

Silkeborg

Lokalkomitéen i Silkeborg har eksisteret siden 1984 og giver hvert år et flot overskud, som går til Aktion Børnehjælps arbejde via genbrugsbutikken på Frederiksberggade 21.

Sidste år sendte vi mere end 100.000 kr afsted til uddannelse af udsatte piger og drenge i Indien.

Butikkens kontaktpersoner 

Mona Jensen, tlf. 21 56 60 49
E-mail: bomholtsplads11@gmail.com

Irene Schultz, tlf. 25 15 14 27
E-mail: irene@rendesign.dk

Butikkens åbningstider

Mandag kl. 10-17. Tirsdag, onsdag & torsdag kl. 12-17.  Fredag kl. 10-12.00. Lørdag lukket.

Ranum

Lokalkomitéen i Ranum har eksisteret siden 1999 og beskæftiger sig primært med driften af genbrugsbutikken på Vestergade 23.

I 2012 lykkedes det de 12 flittige medarbejdere at tjene 68.000 kroner til fadderbørn gennem Aktion Børnehjælps fadderskabsprogram.

Formanden for komitéen, Grethe Olsen, står for driften af både butik og lokalkomité

Butikkens kontaktpersoner 

Grethe Olsen, tlf. 98 67 67 32
E-mail: torbenl@privat.dk

Butikkens åbningstider

Mandag – Fredag kl. 14:00 – 17:00

Bliv en del af Aktion Børnehjælp

Aktion Børnehjælp arbejder aktivt for, at fattige og udsatte børn og unge i Indien får mulighed for en god barndom og skolegang. Aktion Børnehjælp vil hjælpe familer og lokalsamfund til at skabe bedre vilkår for børn og unge, så de kan skabe deres egen fremtid. Det gør vi ved at sikre bedre udviklingsmuligheder for børn og deres familier gennem sundhed, uddannelse og et bedre livsgrundlag.

TOP