Aktion Dynehjælp

Få et dejligt secondhand dynesæt til små 40 kroner og hjælp Aktion Børnehjælp med at hjælpe fattige og udsatte børn i Indien.

Dit køb bidrager til bæredygtighed og udvikling

Genbruget af dynerne er godt for miljøet, og du støtter samtidig Aktion Børnehjælps arbejde for uddannelse og sundhed til fattige og udsatte børn i Indien.

Praktisk information

Dyne (140×200 cm) og pude er af polyestermikrofiber (mærke: Price Star Sandefjord), og prisen fra ny i Jysk ligger normalt på 200 kr. Sættene har været brugt af udvekslingsstuderende fra USA, der har været i Danmark i mindre end fire måneder, så der er tale om næsten spritnye dyner til en favorabel pris. De er doneret til Aktion Børnehjælp af Danish Institute for Study Abroad (DIS), som hvert år modtager cirka 3.000 udvekslings-studerende fra USA. Både dyner og puder kan vaskes i maskine (60 grader anbefales).

Afhentning: Når du har gennemført din donation bedes du ringe eller skrive til os og aftale afhentning, det foregår på vores adresse.
NB: DIS og Aktion Børnehjælp fralægger sig ethvert ansvar for skader på mennesker eller ejendom, som dynerne måtte forvolde, f.eks. i form af allergier.

Køb en dyne og støt Aktion Dynehjaelp

Aktion Børnehjælp arbejder aktivt for, at fattige og udsatte børn og unge i Indien får mulighed for en god barndom og skolegang. Aktion Børnehjælp vil hjælpe familer og lokalsamfund til at skabe bedre vilkår for børn og unge.

Like og del Aktion Børnehjælp på Facebook

TOP