Vores projekter

Vi støtter børne- og uddannelsesprojekter i Indien, herunder børnehjem, skoler, børnehaver, erhvervstræning af unge og meget mere. Alle projekterne drives i tæt samarbejde med lokale samarbejdspartnere i Indien, som kender lokalområdet og befolkningen godt.

Sundhed og læring

Projektet: Sundhed og Læring har til formål at sikre en god udvikling og en bedre sundhedstilstand for børn og deres mødre i syv udvalgte landsbyer i delstaten Andhra Pradesh i det sydøstlige Indien.

Børn, kend jeres rettigheder

I dette projekt oplyser Aktion Børnehjælp indiske børn om deres rettigheder, så de selv kan være drivkraften bag at skabe positive ændringer i samfundet. Der er involveret 10 skoler i projektet.

Sanitet og sundhed

Sanitetsprojektet omfatter omkring 7000 indbyggere i Balasoredistriktet i delstaten Orissa. Landsbyboerne i de fem landsbyer lider alle under dårlige sanitære forhold, der især skyldes manglende toiletter.

Se alle vores projekter her.

Giv et barn redskaberne

Aktion Børnehjælp arbejder aktivt for, at fattige og udsatte børn og unge i Indien får mulighed for en god barndom og skolegang. Aktion Børnehjælp vil hjælpe familer og lokalsamfund til at skabe bedre vilkår for børn og unge.

10
PARTNERE

Aktion Børnehjælp samarbejder med 10 indiske partnere i det sydøstlige Indien.

10
PROJEKTER

Aktion Børnehjælp faciliterer i øjeblikket 10 projekter i Indien.

50
ÅRS ERFARING

Aktion Børnehjælp blev stiftet tilbage i 1960'erne.

Sådan bruger vi midlerne

Det er vores fornemmeste opgave at sikre en fornuftig og effektiv brug af betroede midler og vi gør en dyd ud af at holde de administrative udgifter på et minimum.

Takket være alle vores frivillige kan vi levere kvalitet i samarbejde med vores partnere i Indien. Kig på vores facebook og tilmeld dig vores nyhedsbrev, så kan du følge med i hvordan det går med projekter, partnere, fadderbørn og andet. Herunder kan du se, hvordan vi brugte midlerne i 2016.

TOP