Vores projekter

Vi støtter børne- og uddannelsesprojekter i Indien, herunder børnehjem, skoler, børnehaver, erhvervstræning af unge og meget mere.

Alle projekterne drives i tæt samarbejde med lokale samarbejdspartnere i Indien, som kender lokalområdet og befolkningen godt.

Sundhed og læring

Projektet: Sundhed og Læring har til formål at sikre en god udvikling og en bedre sundhedstilstand for børn og deres mødre i syv udvalgte landsbyer i delstaten Andhra Pradesh i det sydøstlige Indien.

Sammenhold om børns rettigheder

I dette projekt oplyser Aktion Børnehjælp indiske børn om deres rettigheder, så de selv kan være drivkraften bag at skabe positive ændringer i samfundet. Der er involveret 10 skoler i projektet.

Sanitet og sundhed

Sanitetsprojektet omfatter omkring 7000 indbyggere i Balasoredistriktet i delstaten Orissa. Landsbyboerne i de fem landsbyer lider alle under dårlige sanitære forhold, der især skyldes manglende toiletter.

Se alle vores projekter her.

Støt børns rettigheder

Aktion Børnehjælp støtter aktivt fattige og udsatte børn og unge i Indien, så de får en tryg barndom og en god skolegang. Indsatserne omfatter både støtte til lokale ildsjæle, til familierne og til lokalsamfundene, så der skabes de bedste vilkår for børn og unge.

10
PARTNERE

Aktion Børnehjælp samarbejder med 10 indiske partnere i det sydøstlige Indien.

10
PROJEKTER

Aktion Børnehjælp faciliterer i øjeblikket 10 projekter i Indien.

50
ÅRS ERFARING

Aktion Børnehjælp blev stiftet tilbage i 1960'erne.

Sådan bruger vi midlerne

Det er vores fornemmeste opgave at sikre en fornuftig og effektiv brug af betroede midler og vi gør en dyd ud af at holde de administrative udgifter på et minimum.

Takket være alle vores frivillige kan vi levere kvalitet i samarbejde med vores partnere i Indien. Kig på vores facebook og tilmeld dig vores nyhedsbrev, så kan du følge med i hvordan det går med projekter, partnere, fadderbørn og andet. Herunder kan du se, hvordan vi brugte midlerne i 2016.

TOP