fbpx

Vores projekter

Aktion Børnehjælp arbejder for at sikre en tryg barndom for fattige og marginaliserede børn i Sydøstindien. Det gør vi blandt andet ved at forbedre adgangen til uddannelse, sundhed og lige rettigheder. Vi støtter børne- og uddannelsesprojekter i Indien, herunder børnehjem, skoler, børnehaver, erhvervstræning af unge og meget mere. Alle projekterne drives i tæt samarbejde med lokale samarbejdspartnere i Indien, som kender lokalområdet og befolkningen godt.

Covid-19 respons

Coronapandemien har gjort fremtiden usikker for de fattigste. I Tamil Nadu oplyser og træner vi lokalbefolkningen for at begrænse smitten og sikre skolegang.

Bedre sanitet giver bedre sundhed

I delstaten Orissa skal uddannelse begrænse besørgelse i det fri, da det har vidtrækkende sundhedsskadelige konsekvenser for hele samfundet.

Sammenhold om børns rettigheder

I samarbejde med 10 skoler bliver indiske børn oplyst om deres rettigheder, så de selv kan være drivkraften bag at skabe positive ændringer i samfundet.

Se alle vores projekter her.

Støt børns rettigheder

Aktion Børnehjælp støtter aktivt fattige og udsatte børn og unge i Indien, så de får en tryg barndom og en god skolegang. Indsatserne omfatter både støtte til lokale ildsjæle, til familierne og til lokalsamfundene, så der skabes de bedste vilkår for børn og unge.

10
PARTNERE

Aktion Børnehjælp samarbejder med 10 indiske partnere i det sydøstlige Indien.

10
PROJEKTER

Aktion Børnehjælp faciliterer i øjeblikket 10 projekter i Indien.

50
ÅRS ERFARING

Aktion Børnehjælp blev stiftet tilbage i 1960'erne.

Det går midlerne til

Det er vores fornemmeste opgave at sikre en fornuftig og effektiv brug af betroede midler og vi gør en dyd ud af at holde de administrative udgifter på et minimum.

Takket være alle vores frivillige kan vi levere kvalitet i samarbejde med vores partnere i Indien. Kig på vores facebook og tilmeld dig vores nyhedsbrev, så kan du følge med i hvordan det går med projekter, partnere, fadderbørn og andet. Herunder kan du se, hvordan vi bruger midlerne.

TOP