Nyheder

Blomkålsfritter med raita

  • 1 blomkålshoved

Marinade

  • 5 spsk. yoghurt naturel
  • 2 tsk. Graham Marsala
  • 1 tsk. chilipulver
  • 1 ½ tsk. gurkemeje
  • Saften af ½ citron
  • 1 tsk. Sennepsfrø
  • ½ tsk. gul karry
  • 2 fed hvidløg
  • 2 cm revet ingefær
  • Salt og peber efter smag

Raita

  • Yoghurt
  • ½ agurk i tynde skiver
  • 2 spsk. hakket mynte
  • 1 tsk. ristet spidskommen
  1. Bland alle ingredienserne til marinaden.
  2. Del blomkålshovedet op i små buketter.
  3. Bland blomkålsblomsterne og marinaden i en plastikpose, og miks grundigt. Lad blomkålshovederne marinerede i min. 30 minutter, men gerne natten over.
  4. Tænd ovnen på 200 grader, eller 180 varmluft. Spred blomkålsblomsterne jævnt ud over en bageplade, og bag i 40 minutter. Vend blomkålshovederne engang i mellem så de bages jævnt.
  5. Bland imens alle ingredienserne til raitaen i en skål.
  6. Server straks blomkålshovederne er færdigbagte.