fbpx

Bliv frivillig i Aktion Børnehjælp

Har du lyst til at styrke dine kompetencer indenfor fx projektplanlægning eller kommunikation og samtidigt indbringe midler til uddannelse, sundhed og andre projekter til udsatte børn i Indien?

Så kan du blive frivillig i Aktion Børnehjælp!

Vi har frivilliggrupper i København og Århus, samt genbrugsforretninger i Silkeborg og Ranum, hvor vi altid gerne vil have nye kræfter om bord.

Som frivillig i Aktion Børnehjælp vil du være med til at afholde bl.a. filmaftener, deltage i yoga-events, arbejde direkte med projekterne i Indien og netværke med andre frivillige organisationer. Tag et kig på vores Facebook og læs mere om arrangementerne vi er del af her i Danmark og opdateringer m.m. på projekterne i Indien. De enkelte projekter dit frivillige arbejde støtter, kan du læse mere om her på hjemmesiden.

Som frivillig skal du melde dig ind i vores medlemsbase hos Aktion Børnehjælps Venner. Det koster kun 100 kr./årligt og giver dermed adgang til rabataftaler og andre medlemsfordele. Følg linket til Aktion Børnehjælps Venner, hvor du kan læse mere og kontakte os vedr. medlemskab.

 

Hvis du er interesseret i praktik og job hos Aktion Børnehjælp, klik her.

Se kontaktoplysninger under de enkelte opslag.
Du er også altid velkommen til at sende os en mail på kontakt@aktionb.dk
eller kontakte sekretariatet på tlf. 35 85 03 15.

Frivillig Sally B. Palmvig

Den største drivkraft for mig i mit frivillige engagement er, at mit hjerte banker for Aktion Børnehjælps projekter og partnere. Jeg vil gerne gøre en livsforandrende og værdiskabende forskel for nogle af Indiens fattigste børn. 

- Sally Bergh Palmvig, frivillig i Aktion Børnehjælp siden 2014

TOP