Bliv frivillig i Aktion Børnehjælp

Har du lyst til at udvide din vennekreds, styrke dine kompetencer indenfor fx projektplanlægning eller kommunikation og samtidigt indbringe midler til skoler, børnehjem og andre projekter til udsatte børn i Indien?

Så kom og vær vores nye frivillige i Aktion Børnehjælp!

Vi har frivilliggrupper i København og Århus, samt genbrugsforretninger i Silkeborg og Ranum, hvor vi altid gerne vil have nye kræfter om bord.

Som frivillig i Aktion Børnehjælp vil du være med til at afholde bl.a. filmaftener, deltage i yoga-events, arbejde direkte med projekterne i Indien og netværke med andre frivillige organisationer. Tag et kig på vores Facebook og læs mere om arrangementerne vi er del af her i Danmark og opdateringer m.m. på projekterne i Indien. De enkelte projekter dit frivillige arbejde støtter kan du læse mere om her på hjemmesiden.

Som frivillig skal du melde dig ind i vores medlemsbase hos Aktion Børnehjælps Venner. Det koster kun 100 kr./årligt og giver dermed adgang til rabataftaler og andre medlemsfordele. Følg linket til Aktion Børnehjælps Venner, hvor du kan læse mere og kontakte os vedr. medlemskab.

 

Hvis du er interesseret i job og praktik hos Aktion Børnehjælp, klik her.

Se kontaktoplysninger under de enkelte opslag.
Du er også altid velkommen til at sende os en mail på kontakt@aktionb.dk

eller kontakte sekretariatet på Tel. 35 85 03 15.

Frivillig: Sally B. Palmvig

"Den største drivkraft for mig i mit frivillige engagement er, at mit hjerte banker for Aktion Børnehjælps projekter og partnere. Jeg vil gerne gøre en livsforandrende og værdiskabende forskel for nogle af Indiens fattigste børn" - Sally Bergh Palmvig, frivillig i Aktion Børnehjælp siden 2014.

TOP