Ambassadører

Vores ambassadører hjælper os med at sprede budskabet om børns rettigheder i Indien og det betyder alverden for de mange udsatte børn og unge i det sydøstlige Indien. Gennem deres smittende engagement i sociale forhold er ambassadørerne med til at sætte fokus på det vigtige arbejde for at forbedre livsvilkårene for udsatte og marginaliserede børn. HJERTELIG TAK!

Anita Hjorth Lerche

Anita Lerches passion er at sprede glæde og kærlighed på tværs af kulturer gennem hendes sang. Anita er født og opvokset i Herlev og har lært sig at synge på bl.a. punjabi og hindi, hvilket betyder at hun i dag er en eftertragtet sangerinde i ind- og udland. I Aktion Børnehjælp er vi glade for, at Anita hjælper med at fortælle om arbejdet med børns rettigheder, skolegang og sundhed.

Aktion Børnehjælp gør et liv til forskel for udsatte og fattige børn i Indien, så de kan få en god barndom og skolegang. Personligt brænder jeg meget for denne mission efter at have oplevet det store og hjerteskærende behov gennem mine mange ophold i Indien.”

Besøg: Anita Lerche

Sidsel Lieknins Vestertjele

Sidsel Lieknins Vestertjele læser en master i Århus og hun har stor interesse for globale forhold og uddannelse med særligt fokus på Indien, hvor hun selv er adopteret fra.

De fleste kender Sidsel fra X-factor, hvor hun deltog i år 2009.

"Aktion Børnehjælps yder en vigtig indsats for dem, der ikke har samme muligheder og ressourcer som andre. Som adoptivbarn fra Indien har jeg altid ønsket at kunne anvende noget af det, jeg selv har opnået i mit liv og give tilbage til mit oprindelsesland og jeg tror, at ønsket om at hjælpe andre er et grundlæggende behov for mange".

Manu Sareen

Manu Sareen er født i 1967 i Punjab i Indien, men flyttede som 3-årig til Danmark sammen med sin familie.

Manu Sareen er uddannet socialpædagog og har arbejdet både med minoritetsbørn og unge samt udsatte kvinder. Manu er tidligere minister for børn, ligestilling, integration og sociale forhold (fra 2014-2015). Han er formand for Stressforeningen, og forfatter til en lang række børne- og fagbøger. 

"I forhold til andre organisationer er Aktion Børnehjælp en lille organisation – og en organisation med hjertet på det rette sted. Arbejdet med børns rettigheder, uddannelse og sundhed er værd at kæmpe for og derfor støtter jeg organisationen. 

Cilja Sareen

Cilja Sareen er datter af Manu Sareen og har naturligt via hendes familiebaggrund haft en stor kulturinteresse. Cilja har med egne øjne oplevet Indiens fattigdom og ønsker derfor at gøre en forskel for nogle af de børn, der kæmper for overlevelse i Indien.

"Da jeg besøgte nogle af Aktion Børnehjælps projekter i Indien i 2016 så jeg, hvordan partnerorganisationerne arbejder engageret med børn og unge. Det gjorde et stort indtryk på mig og organisationen bygger på nogle medmenneskelige værdier, som jeg helt klart identificerer mig med. Derfor er jeg ambassadør for Aktion Børnehjælp."

Bliv en del af Aktion Børnehjælp

Aktion Børnehjælp arbejder aktivt for, at fattige og udsatte børn og unge i Indien får mulighed for en god barndom og skolegang. Aktion Børnehjælp hjælper familier og lokalsamfund til at skabe bedre vilkår for børn og unge, så de kan skabe deres egen fremtid. Det gør vi ved at støtte sundhed og uddannelse.

TOP