Støttepakker,
der gør en stor forskel

Sunde børn
Giv en sundhedspakke
At vokse sig sund og rask er afgørende for et værdigt liv. Ved at give børn og deres familier en sundhedspakke sikrer du, at de får de mest basale hygiejne- og sundhedsbehov dækket, så de kan skabe sig en bedre fremtid. 
Køkkenhave Indien
Giv en køkkenhave
Millioner af mennesker i Indien lider af fejlernæring, som kan få store konsekvenser for den fysiske og mentale udvikling. Når du giver en køkkenhave, giver du i virkeligheden 6 køkkenhaver, der alle sikrer adgang til fødevarer, der mætter og nærer hele familier. 
Corona-kit
Giv et corona-kit
Covid-19 har ødelagt allerede skrøbelige livsvilkår for de fattigste. Med et corona-kit er du med til at forebygge smitte og genoprette tryghed i de landsbyer, hvor håndsprit og informationskampagner ellers ikke når ud. 
???????????????????????????????????????????????
Giv en skoletaske
Når du giver en skoletaske, er du med til at sikre, at de fattigste børn har de nødvendige redskaber til at komme i skole. I skoletasken er der alt, hvad man har brug for til at kunne følge med i timerne, lave sine lektier samt fragte mad og drikke.

Sådan hjælper du

Børnetelefonen
sikrer børns
rettigheder!
Vi har i Aktion Børnehjælp stiftet børnerettighedsklubber sammen med vores lokale partner CECOWOR. Her lærer børnene om deres rettigheder  og om, hvad de kan gøre, hvis rettighederne bliver brudt.

En non-profit humanitær organisation

Aktion Børnehjælp er en non-profit humanitær organisation, der fungerer uafhængigt af politiske og religiøse interesser. Vi er en lille, men dedikeret, organisation, hvis værdigrundlag bygger på FN’s Børnekonvention og FN’s 17 Verdensmål, og vi tror på, at vi kan gøre en stor forskel på et lille sted.
55 års erfaring

Siden 1960’erne har Aktion Børnehjælp hjulpet indiske børn og deres familier.

6 projekter

Igangværende udviklingsprojekter i det sydøstlige Indien.

4 fadderskaber

Flere tusinde børn og familier hjulpet via fadderskabsprogrammerne.

9 partnere

Aktion Børnehjælp samarbejder med indiske partnere.

Gør en forskel!
HJÆLP DE BØRN,
DER HAR STØRST BEHOV
Aktion Børnehjælp arbejder for at sikre en tryg barndom for fattige og marginaliserede børn i Sydøstindien. Det gør vi blandt andet ved at forbedre adgangen til uddannelse, sundhed og lige rettigheder.
25-e1507099527863

Nyheder

Nyt fra vores projekter, fadderskaber og meget mere.
VIL DU MODTAGE VORES NYHEDSBREV?

Tilmeld dig nyhedsbrevet, og læs alt om vores projekter

Én gang om måneden modtager du Aktion Børnehjælps nyhedsbrev med artikler om Indien, status på vores projekter, invitationer til events m.m. Nyhedsbrevet kan altid afmeldes igen.
Læs mere om Privatpolitik
Vil du være med?

Ambassadører